Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:49 | februari 19, 2019

12 klänningar för vårens baler

På begäran har jag nu samlat ihop mina favorit balklänningar i butik just nu! Sjukt nog (eller inte?) har jag endast varit på en bal i mitt liv och det var i maj i fjol på föreningen ekonomernas årliga vårbal som jag och min vänner styrde upp. Det var den första varma helgen innan man visste att hela sommaren skulle bli en värmebölja och lokalen var fylld med vänner och bekanta som var på det där förväntansfulla humöret som man bara kan vara på under försommaren. Det dansades under stjärnklar himmel på terassen och det var även den kvällen jag blev kär i Hugo. Nästa bal jag går på kommer alltså vara ganska svårslagen!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


2 kommentarer2 kommentarer om “12 klänningar för vårens baler”

    Var kommer dina silvriga (guldiga?) skor ifrån som du hade på balen? Så fina!

    Svara

    Guldiga 😍 Tack!!! De är från Mango förra året, men finns säkert liknande nu också!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här