Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:42 | februari 1, 2019

Ny lägenhet

Blev fotad av Styledumonde för Vogue under modeveckan i Köpenhamn, vilket jag såklart tyckte var väldans kul! Det mesta i denna look är vintage, men byxorna är köpta på Geztus och verkar vara på rea just nu.

Efter ett par hektiska dagar i Köpenhamn landade jag i sängen vid 22 igår och totaldäckade med alla lamporna på, var lätt förvirrad när jag vaknade klockan 07 imorse med full belysning rakt i ansiktet. Jag slängde i mig en snabb frukost och begav mig sedan till stan för att skriva på papper och hämta ut nycklarna till min nya lägenhet. Var även förbi lägenheten för att ta mått och planera lite, och den kommer bli otroligt fin när allt är klart! Det kommer behövas lättare fix och målning av rubbet men sen är den redo att flyttas in i. Ni ska givetvis få följa med på detta inredningsprojekt! Nu blir det jobb i några timmar till och sedan tar jag helg. Puss så länge!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här