Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:20 | september 26, 2018

MOODBOARD W. 39

Photos. Maja Wyh, Maria Bernad, Dior, The Haute Pursuit, Vogue Arabia, Jacquemus, Celine Aagaard

Just nu är jag inne på rutigt, rosa, metallic och svarta böljande plagg. I höst vill jag att klänningarna ska vara lite längre och sitta åt på rätt ställen så att dom framhäver den kvinnliga silhuetten. Om en tjej får drömma plockar jag alla klänningar från Jacquemus ”La Riviera” visning. En annan tillfällig obsession är byxor som är extremt vida och på gränsen till för långa, dessa från Ganni skulle jag mer än gärna strosa runt i denna höst.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här