Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:00 | september 25, 2018

Summer highlights

Hösten är här påriktigt denna gång och ingen är gladare än jag! Den tidiga hösten levererar ju den bästa temperaturen, de finaste kläderna och mysigaste hänget. Med det sagt, är sommaren fortfarande min favvo. Det är ju faktiskt någonting underbart som händer med oss människor under sommaren, alla lever lite mer gränslöst och utan konsekvenser. Denna sommar var jag mer ledig än någonsin och lyckades därför komma iväg på ett och annat äventyr. Har haft helt magiska dagar och ändlösa nätter i vardagen i Stockholm också, men tänkte visa upp sommarens höjdpunkter som stack ut lite extra.

Sommaren började med att jag och mina vänner anordnade föreningen ekonomernas årliga vårbal ute på Djurgården. Det här var den första varma helgen i maj och alla var på sprudlande humör när vi dansade oss igenom natten.

Mer om balen och försommaren här!

Sedan blev det midsommar och det firades på en kompis landställe i Mölle i dagarna tre. Vi snapsade, hade hemmafest till gryningen, pool-lek på dagarna och festliga middagar som slutade med stoldans. Kan nog ha varit den bästa midsommaren någonsin?

Midsommar del 1 & 2

Åkte på min och mina bästa vänners traditionella Regattahelg i Hangö, Finland. Alltså en seglingstävling men blev inte så mycket segling för vår del om man säger så…

Mer om Regattan!

Åkte därefter på lite rehab uppe i norra Finland till vårt landställe där familjen och mina släktingar befann sig. Var underbart att verkligen ta det lugnt i några dagar, finns verkligen inget ställe som ger mig så mycket ro som denna plats.

Photo diary: Country house

En vecka senare mötte jag upp min bästis Meri för att tillsammans åka till Liguriakusten. Höll på att tappa andan flera gånger för att vi blev så tagna av den magiska omgivningen. Vågar fortfarande hävda att vi fann ett av paradisen på jorden!

Italien del 1, 2 & 3

Efter några lugna dagar i Italien åkte vi över landsgränsen till Frankrike där vi under en vecka betade av Monaco, Ezé, Nice, Cap Ferrat, St Tropez och Cap d’Ail. Full rulle! Mötte upp massa vänner längs vägen och hade livets härligaste vecka bland bubbel och bad.

En vecka på franska rivieran hittar ni här!

Grande finale för sommaren blev som vanligt Flow Festivalen med te dagars röj bland favoritartister och favoritpersoner. En helg i bilder från Flow festival!

Sen så var det bara att tacka och säga hejdå till livets bästa sommar <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här