Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:10 | augusti 10, 2018

90’s look

Klackar, Mango / Jeans, Weekday / Väska, & Other Stories

Befinner mig just nu på sommarens sista trip till Helsingfors. Denna gång är jag här för Flow festivalen som är en årlig tradition jag och mina vänner har för att avsluta sommaren på bästa sätt. Festivalen samarbetar med Way out West så konceptet är näst intill identiskt!

Åkte dock hit några dagar tidigare för att hänga med mina kära vänner och gårdagen blev verkligen världens härligaste dag. Käkade frukost på Story, var och bada, sushi på mitt favorithak och avslutade sedan kvällen med drinkar i solnedgången. Men lägger upp ett helt inlägg om det! Hörs senare!0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här