Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:53 | juli 16, 2018

Statement earrings

Fick dessa snygga keramiska örhängen av min kära vän Inka som har knåpat ihop dem själv. Inka är nog min coolaste vän som bor i Paris och jobbar som sömmerska, bland annat på alla modeveckor! Brukar alltid ha tusen frågor när vi ses och hon sitter lugnt och berättar om möten med supermodeller och stjärndesigners som att det är det mest normala som existerar. Jag brukar sitta och lyssna med tindrande ögon, likt ett barn som precis fått höra en förtrollande saga. Haha, nån som är lite avis over here! Förra veckan blev det även klart att hon fått jobb hos Céline, skrek rakt ut när jag fick höra! Ville egentligen bara visa upp mina nya örhängen, men härligt med en liten intro på Inka också haha.

Jag personligen älskar att statement örhängena bara blir större och större! Gillar att addera ett par örhängen i storleken större till mina vardagslooks, känner mig genast mycket festligare.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här