Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:00 | augusti 16, 2019

Way Out West

Väska, ATP. Skjorta, Vintage. Kjol, Vintage. Skärp, Off White.

Och så har jag varit på Way out west för första gången och det översteg verkligen alla mina förväntningar. Vi varvade grymma konserter med dagsfester och gick ut och dansade på nätterna -vilket resulterat i en rätt trögstartad vecka för min del.

Roller disco med Happy Socks -inte min starkaste gren haha!

Dagsfest med Nöjesguiden.

Spenderade 50% av vistelsen i Olivia och Julias hotellrum, haha.

Det var brakfest på Lounges från morgon till kväll!

Men även om jag nog trodde att festerna runt omkring skulle vara roligast, måste jag ändå säga att det allra bästa var att hänga på festivalområdet. Det kan har varit för att line-upen i år var försvånansvärt bra. Jag åkte ju ner ganska spontant då Happy socks bjöd ner mig, och hade inte stenkoll på vilka som skulle stå på scenen denna helg. Men det visade sig vara hela Sveriges artistelit -Zara Larsson, Seinabo Sey, Cherrie, Jireel och Veronica Maggio. Jag fullkomligt älskar svensk musik! Och musik man kan sjunga med till! Tycker verkligen det blir en riktig humörsänkare med alldeles för alternativa band som ingen någonsin hört talas om, men alla ska låtsas gilla (:

Jag var nere i Göteborg med Olivia och Julia som är mina äldsta två vänner. Vi har känt varandra sedan vi var fem år och våra mammor är supernära -så de två är som systrar till mig som jag alltid vet kommer vara i mitt liv. Och så är de bland de roligaste människorna jag vet, jag skrattar oftast så jag gråter när vi hänger.

Även Isa var med ner och hon är ju som bekant en vän från Helsinki som nu bosatt sig i Stockholm till min stora förtjusning. Från att bara hänga när vi vart med gemensamma vänner när jag var i Finland har hon nu blivit en av mina närmsta vänner, och jag skulle inte kunna tänka mig en vardag utan henne.

Och så toppade Solange allt med sin ljuva stämma och otroliga känsla för vad en visuellt tilltalande show är! WOWOWOW!!!


2 kommentarer2 kommentarer om “Way Out West”

    är man uppriktigt intresserad av musik vet man nog vem dessa alternativa banden är .

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här