Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:00 | augusti 9, 2019

Wine yards and sunsets in Marseille

Tidigt på torsdagsmorgonen blev vi upplockade av Hugos föräldrar och lillebror för att dra ut på äventyr. Första aktiviteten var en runda på vingårdar i Provence där vi låtsades känna skillnaden på viner som smakade exakt likadant och swishade igenom häpnadsväckande vyer. Fick även med oss ett gäng viner som present av Hugges föräldrar som vi tänkte öppna under riktigt trista höstkvällar.

Nästa anhalt var Marseille där vi skulle spendera de kommande två nätterna. Vi rullade in lagom till solnedgången som denna kväll var utom denna jord. Tog nu ungefär tvåhundra bilder tills jag insåg att det inte kommer att gå att fånga det hela på bild. Middagen intogs i hamnen Vallon des Auffes som var en helt magisk plats där alla satt och chillade, myste och drack drinkar längs hela kajen. En så himla ung, pulserande och genuint härlig plats som nog tyvärr kommer bli riktigt poppis om några år!

Förmiddagen därpå spenderades med blodigt allvarliga lekar i poolen på hotellet.

Varefter jag och Hugo begav oss ut för att upptäcka staden lite. Designern Jacquemus är ju från Marseille, så vi följde hans guide rakt av när vi var i Marseille vilket visade sig vara en succé. Allt var så fint, ungt och hippt -Marseille är verkligen happening! Detta lunchställe hette Epicerie L’Ideal och den kan jag rekommendera varmt!

Och så var vi förbi butiken Jogging som var typ den finaste butiken jag varit i? De har även en liten oas till innergård där man kan käka lunch, men det missade vi precis.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här