Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:00 | augusti 8, 2019

Way Out West med Happy Socks

Flow Festival 2018

Jag sitter i skrivande stund på tåget på väg ner till Göteborg och Way Out West som jag blivit bjuden till av soliga Happy Socks. Tre dagar av dagsfester, drömmiga konserter och sena kvällar väntar innan jobbet drar igång igen på allvar. Vad passar bättre än att avsluta sommaren med riktigt pangfest?! Mina vänner är redan nere och jag är orimligt taggad på att ansluta. Ses snart Göteborg!


2 kommentarer2 kommentarer om “Way Out West med Happy Socks”

    Vart är den vita croptopen ifrån? Gissar att den är från nelly men hittar den inte 🙁

    Svara

    HEj!! Ja de är den, men tyvärr finns den inte på sajt längre 🙁 😘

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här