Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:19 | augusti 7, 2019

Cap Ferrat

För några veckor sedan hade jag äntligen lite semester och passade därför på att åka till Nice med Hugo i en vecka där hans familj har lägenhet. Det första vi gjorde där nere var att åka till Cap Ferrat över dagen som är en av våra favoritplatser på rivieran. Här var det fullt fokus på att få till brännan, varva ner med podcasts och läsa bok. Men framför allt simma i havet -finns inget bättre än att bada när man är utomlands där vattnet är varmt och havet kristallklart. Hemma i Sverige har vattnet vart allt för kallt för min del denna sommar, så det var en enorm frihetskänsla att hoppa i.

På kvällen promenerade vi längs havet till den gamla hamnen i Nice för att käka middag. Vi slog oss ner på ett av haken på gatan Rue Bonnaparte, som jag har döpt till hipstergatan eftersom att alla restauranger där har vegetarisk mat och stämningen är väldigt avslappnad.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här