Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:50 | augusti 5, 2019

Sommarens festligaste helg -Regattan

Nu slänger vi oss nästan en månad bakåt i tiden till bästishäng, röjig fest och minnen för livet -det är Regattahelgen jag pratar om såklart. Detta året var nog det bästa någonsin, mest var det nog för att vi sett och gjort allt under våra så nu tog vi allting väldigt chill och gjorde som vi kände för i stunden, vilket verkade vara nyckeln till succé!

Meri och jag anlände redan på torsdagen i hennes pappas jeep som skapade uppståndelse av någons anledning haha. Varje snubbe som gick förbi inspekterade den noga och fotade när vi swischade förbi. Så märkligt! Första kvällen åt vi en sen pizzamiddag på Skiffer och gick sedan och la oss. Det fanns noll energi!

Det var tur att vi gick och la oss så tidigt dagen innan eftersom fredagen skulle bli desto festligare! Arielle anlände efter att hon jobbat klart vid tre-tiden -och när hon är på plats vet man att festen är igång. 

Regattan är ju en seglingstävlig i grunden och därför hänger man mest i hamnen och på båtar. För att ta sig till hamnen som ligger trettio meter ut på en liten ö behöver man hoppa på en färja som tar dig till andra sidan på en halv minut. Så det var precis det vi gjorde för att ta oss till restaurangen Östersjö Port. 

Åt nog den vidrigaste vegoburgaren i mitt liv här, men sällskapet och vyn var 10/10!

Vädret var inte det härligaste men vi var glada ändå!

När kvällen kom hoppade vi mellan förfester hos kompisar -stor del av de vi känner från Helsingfors är nämligen här under denna helg.

Och när klockan passerade midnatt tog vi oss till barerna i hamnen. Vi pallade inte köa först så vi hittade en ladufest längst bort i hamnen där det endast var 18-åringar (och yngre haha) och det spelades Britney Spears och Pussycat Dolls på högsta volym. Det var så kul att ha trettio vänner vrålandes ikapp bland alla överexalterade ungdomar. Därefter tog vi oss till HSF som är the main attraction på fredagen där vi dansade inpå småtimmarna.

På lördagen vaknade vi upp slitna men taggade som aldrig förr. 

Vi mötte upp grabbarna och gick över till grannarna som skulle ha den årliga dagsfesten på deras innergård.

Här har ni en del av Regatta-gänget som vi hängt med här nere i alla år. FAN vad roligt vi har och fan vad de kan festa, hehe.

I år var det nog rekordmånga personer på plats, måste ha vart uppemot 200 personer som intog stället. Varje år är vi alla överens om att detta är den absolut roligaste dagen på året, och detta var inget undantag.

När vi dansat ihjäl oss och festen var över var vi vrålhungriga, så det blev en pizza på kvarterskrogen. 

Därefter skjutsade några kids oss till andra sidan där vi först parkerade oss på klipporna i solnedgången.

Meri och hennes pojkvän Patrick som jag fullkomligt älskar!! Vi är som en liten familj -jag, Meri, Patrick och Arielle.

Alltså denna stund <3 Hade velat pausa livet där och då, denna plats och den bubblande lyckan med ens kära vänner.

När vi hade snackat klart, druckit upp, och sagt adjö till en mobil som försvunnit i en bergspricka var det dags att dansa vidare.

Vi mötte upp massa vänner på en båtfest och där var det återigen dans på schemat. Efter det tog vi dock oss hem redan vid midnatt då vi var helt slut efter helgens bravader.

På söndagen körde vi hem i superstorm och väl hemma hos Patrick och Meri åt vi tacos och kollade på Bond tills det var dags att sussa efter en magisk jäkla helg <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här