Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:25 | augusti 4, 2019

Back to business

Klänning

Hallå där gänget! Längesen jag var här inne nu, tror nog att en liten vacay var på sin plats för att få tillbaka inspirationen och orken att fota, skriva och skapa -utanför arbetstid det vill säga. Vi har ju uppdaterat Her Hour under hela sommaren så där finns massa artiklar att läsa om ni har missat det!

Anyway, nu är jag tillbaka med full styrka och har tidsinställt inlägg med recaps från hela sommaren som varit. Sedan blickar vi framåt mot den stundande hösten som kommer att vara fylld av jobb, festligheter och förhoppningsvis en liten resa eller två. Puss!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här