Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:11 | juli 10, 2019

På landet

Vi har precis kommit tillbaka till Helsingfors efter en liten landet tour -dagen efter vi kom hem från Regattan i söndags åkte vi nämligen direkt till Kirkkonummi där Arielles pappas landställe ligger för att återhämta oss efter helgen lite. Vi har badat, bastat och legat raklånga på soffan och glott på Netflix vilket minst sagt var välbehövligt. Jag får ju såklart klämma in jobbtimmar här och var lite hela tiden då mitt jobb inte går att stänga av riktigt, men det är ju bra mycket härligare att göra det sittandes på en brygga. Ska köra en ordentlig recap om helgen som var, men nu skiner solen för en gångs skulle så vi tänkte ta oss ut på stan för lite roligheter!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här