Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:20 | juli 3, 2019

Weekly plans

Tidigare år på Regattan i Hangö!

Onsdag: Spenderas på Nelly och därefter ska jag käka middag med Hugo -vi kommer nämligen vara ifrån varann i tio dagar sen. Har lite separationsångest, har blivit helt nykär och lite lätt besatt sedan han flyttade hem till Stockholm haha.

Torsdag: Ska jag skriva klart tre artiklar till Her Hour fram tills klockan slår tre och det är dags för mig att ta mig över Östersjön till Helsingfors. Meri plockar upp mig på flygplatsen och så tar vi direkt bilen till Hangö och Arielles sommarhus och förbereder oss för helgen! Tror vi svänger förbi after-sailen vid hamnen på kvällen också!

Fredag: Den årliga regattan är igång och det är även därför vi åker ner (inte för att segla alltså men allt runt omkring, hehe). Väderleken ser inte så lovande ut men jag ger inte upp hoppet! På kvällen vankas middag, båthäng och fest.

Lördag: Årets roligaste dag!! Dagsfest på en kompis bakgård med 150 andra festsugna! Haha, alla utropstecken i detta inlägg -men jag och mina bästisar har haft denna festliga helg ihop varje sommar sedan nio år tillbaka så ni kan ju förstå peppen varje år när det är dags!!!!!!!!

Söndag: Tar vi bilen tillbaka till Helsingfors där hela nästa vecka kommer spenderas med mina favoriter.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här