Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:10 | juli 1, 2019

Fotbollsmatcher och sommarfest på slott

Efter midsommarhelgen var jag helt sänkt. Det kändes ju nästan som att man varit på ett sommarlov under långledigheten så det var riktigt motigt att vakna upp till verkligheten igen på måndagen. På måndagar vill jag av uppenbara själ klä mig så bekvämt det bara går -därför blev det denna gång cykelbyxor, flipflops och kepsen nerdragen över ansiktet.

I tisdags var hela familjen på Friends i vanlig ordning för att se AIK spela. Jag är väll den mest svårflörtade i familjen när det kommer till fotboll, har till och med blivit anklagad för att vara en medgångsupporter. Men tycker själv att det är superrimligt att jag inte vill vara på plats förrän det är derby eller slutspel och något faktiskt står på spel?

I torsdags jobbade jag hemifrån på förmiddagen och mötte sedan upp Pålle efter lunch för att fota content till Her Hour. Vi fotade runt omkring Tantolunden och Pålle var otroligt färgkordinerad i blått, gult och lila! Hennes klänning hittar ni på Adoore.se, blev riktigt sugen på att sno åt mig en likadan. Har själv den i grönt nämligen!

Morgonljuset utanför min port alltså, blir lika lycklig varje morgon när jag kliver ut och möts av sommaren.

I fredags hade jag finbesök av Alina och Agnes som kom över på Aperol Spritz och popcorn i mängder. Vi hade det så trevligt att klockan helt plötsligt hade passerat midnatt när tjejerna åkte hemåt och Hugo ramlade in lagom till läggdags.

Vid kl 15 i lördags blev vi upplockade på Brommaplan för att ta oss ut till Kaggeholms slott där det vankades fest! Vi smygstartade kvällens festligheter med kubb och öl.

På schemat stod nämligen 25-årsfest för fyra killar och alla var uppklädda till tårna kvällen till ära! Man älskar ju när vädret tillåter en att bära en riktigt somrig utstyrsel.

Killar i smoking kan vara bland de snyggaste som finns? Ingen ful kille jag lyckats haffa heller!

Efter femtioelva fotosessions slog klockan sju och det var dags att kuta in och hitta sin placering för kvällens middag.

Hamnade med ett gäng härliga grabbar och det tog inte lång tid tills hela salen stod upp i sina stolar.

Älskar middagar med lååånga pauser så man hinner snacka och springa av sig lite mellan rätterna -speciellt en sommarnatt som denna när termometern stod på tjugo grader och himlen skiftade i rosa och orange.

Efterrätten hann vi knappt käka upp innan festen var igång. Dansade mig svettig i timmar innan vi till slut kastade in handduken vid 04. Så otroligt rolig sommarkväll med gamla och nya vänner! Och i ett slott! Bara en sån sak!

Dagen därpå hoppade vi på bussen hem direkt efter frukost, gjorde ett pitstop hos Hugos föräldrar för fika och sedan parkerade vi oss på soffan för pizza och Gossip Girl som jag insisterar på att kolla om för sjätte gången, hehe.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här