Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:00 | juni 27, 2019

Drömväskor, sommarlunch och midsommarhelgen

First things first -kolla in Joannas nya godisbit!? Blev helt till mig när hon tågade in med den på kontoret, snyggaste märkesväskan jag sett på ett bra tag. Och på tal om Jojo fick jag besök av henne, Pålle och Petra på Nelly dagen därpå vilket var mysigt.

I onsdags efter jobbet mötte Valle upp mig och så tog vi oss till Häktet först för en öl med Hugo och Albin varefter vi körde tacokväll och spelkväll med fler kompisar.

I torsdags vankades det avslutningslunch innan sommarens fläng med Her Hour och våra bästa kontorsvänner team Forni! Vi drack härliga sommardrinkar, käkade gott och betade av sommarplaner, graviditet och sjuka dejthistorier.

På kvällen kom Alina över på islatte och så hjälpte hon mig med min klädkris inför midsommar.

Och så kom fredagen och midsommar, som vanligt var vi lite väl tidsoptimistiska och skulle prompt ta oss till gymet innan festligheterna. Det slutade med en uber som fick åka ilfart till Bromma och Hugos föräldrar där vi plockade på oss cyklar för att ta oss till festligheterna.

Väl hemma hos Amelia som hade styrt allt så fint satt ett gäng tjejer och knåpade ihop midsommarkransar.

Jag nöjde mig dock med att sno en blomma av Rebecca som fick sitta bakom örat -sysselsatte mig istället med att ta bilder med soliga damer.

Tycker alltid alla tjejer är så fina på midsommar -piffade och på sitt allra bästa humör!

Vid lunch satte sig ett övertaggat gäng ner till bord för snaps, sommarmat och sång.

Obligatoriska parbilder -här med Ludde och Rebecca!

Givetvis lektes det en hel del lekar. Precis innan vi satte igång sa jag något i stil med ”jag pallar nog inte vara med så mycket” -men tro fan att jag stod längst fram i kön i varenda gren. Det händer något obehagligt med mig när det vankas tävling haha.

Hela midsommarligan!

Och sedan bars hotshots in, några körde limbo och resten av kvällen dansade vi oss svettiga utomhus under stjärnorna. Hade en så löjligt kul midsommar med ett gäng som inte hatar fest om man säger så!

På midsommardagen var vi back at the crime scene för poolhäng, kubb och pizza. Så mysigt att sitta vid poolkanten och prata igenom gårdagen.

På kvällen cyklade vi tillbaka till Hugos föräldrar igen och bestämde oss för att stanna där en natt till. Övade hockeyslag med Hugos lillebror och kraschade hans föräldrars middag vilket var otroligt trevligt.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här