Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:27 | juni 14, 2019

Housewarming party

I lördags hade jag och Hugo äntligen vår inflyttningsfest för massa vänner då han nu officiellt har flyttat till Stockholm och vi blivit sambos. Det var en riktigt drömdag med stekande 27 grader utomhus och 40 vänner som skulle klämmas in i lägenheten. Som tur har vi stora fönster man kan sitta och hänga i och folk kom och gick i omgångar, så vi slapp kvävas av värme som jag var lite orolig över innan.

Temat för kvällen var italian summer som jag tycker vi båda nailade ganska bra haha. Därmed bjöds det på aperol spritz till fördrink när gästerna kom på eftermiddagen och vid 18 när alla var som hungrigast slängde vi in ett gäng pizzor på borden.

Haha vad är grejen med att alla alltid ska klämma in sig i köket på fest? Vårt kök är liksom det minsta rummet i lägenheten men ändå var det konstant proppfullt där inne.

Solfjädern var mitt största life hack förra sommaren och jag kommer precis som Olivia ha med mig den vart jag än går från och med nu.

Så fort jag och Alina får syn på varandra brister vi ut i skratt -två häxor som våra vänner ofta gillar att likna oss med haha.

Några var med och körde beer pong turnering och vinnarna var glada för bubbel som förstapris!


Brorsan och syrran var givetvis på plats <3 Obi är två år äldre än mig så vi växte basically upp som tvillingar och Niki är fem år yngre än mig så hon är en sladdis som alltid varit familjens lilla prinsessa.

Älskar älskar älskar att man kan sitta och hänga i alla fönster i lägenheten! Lite som att vara utomhus när man slår upp alla fönster.

Jag och Meri hade bakat en morotskaka respektive pavlova som även den försvann på ett naffs.

HOTSHOT HOTSHOT HOTSHOT!

Vid nio slogs gamla dängor på och vi alla stod och skreksjöng till Backstreet boys och ABBA. Måste ha stans skönaste grannar som inte kom och klagade en enda gång trots att min vänner inte är de tystaste.

Sedan bar det av till Sturehof i vanlig ordning med hela gänget och där sjöng och skålade vi för Olivia som fyllde år vid tolvslaget. Efteråt tog vi en sväng runt på stan innan vi landade på Max och hoppade in i en taxi hemåt.

Fick med oss ett helt gäng hem på sleep over så när vi vaknade upp blev det pizza till frukost haha, vi hängde verkligen på låset för att få den första beställningen. Resterande dag slöade vi omkring på stan och tog en fika på Mahalo. Sedan var det dags att säga adjö till Meri som hoppade på ett plan hem till Helsinki och så somnade jag och Hugo som små barn vid kl 21.

Och så lite in the momentbilder på oss, älskar dig <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här