Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:05 | juni 11, 2019

Last week in pics

Jag och AK har varit på Sturehof och betat av livskriser och helgens outfits, högt och lågt helt enkelt. Till min stora förfäran har de tagit bort halloumin från menyn, så det fick bli någon form av friterad risotto för mig denna gång. Vi satt kvar i fem timmar i vanlig ordning och gaggade på.

En annan dag var det 25 grader varmt ute och jag drog på mig de svalaste jag kunde hitta. Som ni kan se bor jag just nu i min tofflor från Hope, och jag förutspår att det kommer bli mina mest använda skor denna sommar.

Efter jobbet tog jag mig till Vasaparken där tio tjejer från universitetstiden befann sig. De hade alla precis skickat in sina C-uppsatser (jag hade kurser tillgodo sen innan, vilket gjorde att jag blev klar före alla) och var redo att göra stan. Själv nöjde jag mig med bubbelvatten och smet hem redan vid 22.00.

På nationaldagen fortsatte vädret leverera så jag packade strandväskan, satt mig på tunnelbanan som osade (!) svett för att slutligen befinna mig på Hornstulls strand. Det blev en hel dag av sol och ett mesig dopp med tårna i vattnet med AK och Jonathan som sällskap.

På kvällen anslöt Nadia och vi bestämde oss för att käka en sen middag hemma hos AK.

Hon har stans allra finaste balkong med utsikt över trädtopparna och som tar vara på varje sista solstråle.

Finns det något bättre än sommarmat? Hade kunnat överleva på enbart champinjoner, färsk potatis, vårlök, grönsallad, stekt persika och halloumi under hela sommaren.

Några gånger i veckan slår jag och Hugo oss ner på Fabrique som ligger runt hörnet från oss. Tycker det är så mysigt att sitta i solen med en kopp kaffe och nybakt fralla innan båda ska bege sig åt varsitt håll för dagen.

Samma dag som Hugo flyttade hem kom även min bästis Meri till Stockholm -så fredagskvällen spenderades i fönstret på Flippin Burgers där vi tog en varsin öl och burgare i sommarvärmen. Och när det vad läggdags slängde vi ut Hugo på soffan och fnissade (skrek och gapskrattade enligt Hugo) oss till sömns.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här