Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:20 | juni 3, 2019

Weekly plans

Klackar / Klänning / Väska

Istället för att ursäkta mig varje gång jag är här inne så har jag nu bestämt mig för att acceptera att bloggandet får gå lite upp och ner. I sommar är det lugnare på jobbfronten och då hittar jag förhoppningsvis mer tid för det, för jag tycker ju att det är otroligt roligt! Men men, nu över till mina underbara veckans planer -fan vad taggad jag är på denna strålande vecka <3

Måndag: Jobba hemifrån då Pålle och Petra är utomlands!

Tisdag: Heldag på Nelly och sedan blir det parkhäng med massa tjejer som jag pluggade på universitetet med plus en eventuell sväng på F12 där ekonomerna på SU har sin sista fest för oss som går ut nu innan sommaren.

Onsdag: Heldag på Nelly och sedan på kvällen FLYTTAR HUGO HEM!!!!! Äntligen!!!!

Torsdag: Röd dag som kommer gå åt till att fixa lite i läggan, vi ska exempelvis mörkbetsa ett bord. Sen vill jag ut i solen och steka i de tjugofem grader Stockholm bjuder på.

Fredag: Jobbar jag med Her Hour, ska till frisören och vid kl 16.00 kommer Meri hit! Ett stort jäkla ÄNTLIGEN på det med, vår Paris-resa blev ju inte av så nu har det gått fyra hela månader sen sist. Tacka gudarna för facetime!

Lördag: Ska jag och Hugge ha inflyttningsfest med ett gött gäng vänner.

Söndag: Slöa omkring på stan med Hugo och Meri.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här