Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:42 | maj 26, 2019

#NLYMAN5, sommarens härligaste dag och ett kärt återseende

I tisdags var jag som tidigare nämnt ute på Lidingö, närmare bestämt Långängens gård, för att preppa inför kvällen NLYMAN-event med hela Nelly-gänget. Det var så himla fint där ute, en riktig idyll ett stenkast ifrån stan. Har tvingat AK som är en inbiten Lidingö-bo att ta mig ut dit på en liten go-fika i sommar.

När aftonen var kommen drog jag på mig en AW19 klänning och de största örhängena jag kunde hitta på kontoret. Allt från Nelly, obvi.

Vi byggde om hela området till en mysiga loungeområden att hänga på.

Gulliga kollegor!

Och så uppträdde Oscar Zia och Leslie Tay med sin nya låt Kyss mig i slo-mo, gillade den skarpt! Därefter fortsatte kvällen till midnatt, men jag slängde in handduken redan vid 21 och tog mig hem med Sveriges kanske härligaste taxichaufför som gaggade på om kändisskvaller och galna passagerare han haft under sina år.

På onsdagen var solen på sin plats igen och termometern stod på tjugosex härliga grader. Efter jobbet var vi ett glatt gäng som vallfärdade till Clarion Signs soliga takterass där Petra och Mira hade styrt poolparty med Jacobs Creek. Vi slog oss ner för Aperitivo, mat som lagades av en kock på plats och hängde omkring.

Slog mig ner med dessa goa gummor och vår soliga praktikant Linda som jobbar med oss på Her Hour.

Såhär ser jag ut 99% av tiden haha, besitter tyvärr inget gull-garv :’-)

Hur mycket sommar är det inte över denna bild? Ah, dagar som dessa pirrar det i hela kroppen av lycka.

I torsdags satt jag, Emelie och Paulina kvar på kontoret till 18 för att sedan ta oss ner till Brillo där våra kontorsgrannar hade bjudit in till event för deras nya kund Raws. Raws är det mest klockrena och hållbara sugrörsmärket there is -gjord på svenska vass. Att man inte kommit på det tidigare?

När jag kom hem den kvällen möttes jag av detta i dörren. Trodde helt ärligt det var ett bud först så jag väntade ett tag med att öppna. När jag till slut gjorde det brast jag ut i gråt, min bästa vän AK hade kikat förbi och lämnat blommor, favoritgodis och favoritalkohol haha och det finaste lilla peppkortet <3 Har för bra människor runt mig!

Till min stora glädje har resterande helg spenderats med Hugo som kom upp spontant i fredags. Vi har bara myst omkring, shoppat inredning, käkat gott och kollat film. Precis vad jag varit på humör för. Jag hann även klämma in en dejt med min kära vän Olivia som varit på utbyte i London hela våren. Älskar början på Juni för det betyder att alla kommer hem igen <3


2 kommentarer2 kommentarer om “#NLYMAN5, sommarens härligaste dag och ett kärt återseende”

    Tack för en väldigt inspirerande blogg! Var har du fått tag på den där orangea underbara klänningen? 😍

    Svara

    Åh tack snälla! 😍😍 Den är från Mango men tyvärr förra året!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här