Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:00 | april 26, 2019

Silverörhängen

Jag är en utpräglad guldtjej när det kommer till smycken, jag kan nog räkna på två händer hur många gånger jag gått ifrån detta under minna tjugotvå år på jorden. Men jag fastnade verkligen för dessa fyrkantiga creoler från Thomas Sabo som vi fotade för Her Hour här om dagen. Tycker de blev väldigt coola ihop när man hade båda i samma öra. Tips tips!

Fler soliga smycken hittar ni på Her Hour!


1 kommentarerEn kommentar om “Silverörhängen”

    Wow så fint! Älskar det silvriga i kombination till den lila toppen! Vart är toppen ifrån förresten? 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här