Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:51 | april 5, 2019

Highlights

I onsdags var jag och Pålle hos Viola för att hjälpa henne med content till en kund hon har. Bland annat fick jag ha blommor i håret på en bild, vilket ju var rätt tjusigt. Promenerade hem så och fick ändå ett gäng varma leenden!

Annars har jag mest suttit vid matbordet och jobbat. Paulina är nämligen i Paris och Petra är på honeymoon i Maldivierna, så har inte riktigt haft någon anledning att ta mig till kontoret.

Har hämtat ut paket i min nya trench från Beyond Retro och käkat middag med Moa.


Idag var ju som bekant min första dag på Nelly. Jävlar vilket härligt gäng och så kul att slängas rakt in i allt. De jobbar med konceptet ”Nelly New Faces” där vem som helst för söka in för att bli modell hos Nelly, och nu var det de 100 personer som valts i Sverige som skulle intervjuas under en heldag!

Nu har jag precis satt mig på tåget mot Lund och kommer fram vid midnatt. Kommer nog somna i Hugos famn i samma sekund vi kommer hem till honom. Men det är nog lika bra, en fullspäckad balhelg väntar ju. Puss gullisar!


3 kommentarer3 kommentarer om “Highlights”

    Var kommer dina sneakers ifrån?😍😍

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här