Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:00 | april 3, 2019

Min vecka

Jeans / Kofta

Har inte riktigt haft tiden att varken komponera ihop eller fota av inspirerande outfits på senaste tiden, vilket jag själv tycker är riktigt tråkigt. Har mest gått runt såhär, i baggy jeans och en stickad kofta i brist på annat kul att dra på mig. Men jag kände direkt nu när vårens vindar börjar pusta fram att det kommer bli ändring på det och jag är mer än sugen på att köpa nytt och vintagefynda. Med det sagt tar vi en titt på den kommande veckan.

Onsdag: Kontorsjobb hela dagen med paus för lunch med Viola och Budgie Collective. Efter jobbet skulle jag vilja hinna till söder för att kolla lite vintage, men får se om jag hinner få undan allt jobb.

Torsdag: Jobbar hemifrån och bjuder hem Moa på middag.

Fredag: Jobbar min första dag på mitt nya jobb på Nelly där jag kommer vara på deltid kombinerat med Petra och Her Hour! Ska bli så kul. På kvällen ska jag fira min lillasyster i efterskott och sedan tar jag ett sent tåg ner till Lund.

Lördag: Är det dags för vårbalen som jag ska gå på med Hugo och hans vänner vilket ska bli så kul!

Söndag: Vårbalslunchen på Malmö Nation som tydligen ska vara en stökig historia. Tänkte ta det relativt lugnt då jag ska upp kl 06 morgonen efter för att ta mig till Köpenhamn och sedan till Milano.


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här