Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:31 | april 2, 2019

AW, TAKO och brunch

Helgen tog på en gång en helt annan vändning än planerat -vad jag trodde var ett lugnt AW-mingel på AWB visade sig var världens röjfest. Så jag, Paulina, Emma, Pontus och Sandra intog dansgolvet redan vid 18.00 och trillade ut genomsvettiga efter all dans fem timmar senare.

Även Hugo anslöt under kvällen och i gemensam trupp tog vi oss till Tako för att äta en minst sagt sen middag.

Så goa hela högen! Älskar när man träffar folk som man bara skrattar och skrattar med. Hade aldrig käkat på Tako innan, men kan varmt rekommendera deras vegetariska buns.

Dagen därpå ville jag helst ligga i sängen och dra mig men det vara bara att hoppa upp och masa sig till mataffären. Jag och Hugo skulle nämligen styra brunch för tio vänner några timmar senare! Jag var i desperat behov av att hitta något att ha framme i en annars väldigt tom lägenhet haha, så jag blev riktigt nöjd när jag hittade den perfekta magnoliakvisten som ni skymtar i bild två.

Alla var på sprudlande festligt lördagshumör. Eller kanske vårhumör? Var nog ingen som missade helgens pangväder!

Efter brunchen körde vi beer pong i korridoren följt av musik quiz. Vi har alltså världens längsta korridor i denna lägenhet, vilket Hugo tycker är helt underbart då ett beer pong bord kan smällas upp här varje gång vi har fest :’)

Och senare under kvällen anslöt ännu fler vänner. Det dansades, lektes, snackades djupt och skrattades till tårar. Efteråt tog vi en sväng till Sturehof också innan det var läggdags för denna gumma.

På söndagen gjordes inte många knop. Jag satt och jobbade i fönstret medan Hugo satt och pluggade vid matbordet. Det jag älskar med denna lägenhet är att den har flera fönster med ett otroligt ljusinsläpp från alla håll och kanter. Och så är det helt vindstilla på innergården -så man kan smälla upp fönstren och sitta och sola.


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här