Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:49 | mars 25, 2019

Lugn helg

I torsdags var jag, Louise och ett gäng till förbi Thomas Sabo på lunchen för att ta del av deras nys Paradise-kollektion som de gör ett välgörenhetsevent kring. I samband med släppet har de fått denna tolkning av kollektionen gjord av Marta Leyva som just nu säljs på auktion på Tradera. SÅ bra grej! Vi fick också testa våra färdigheter på plats själva och gud så avslappnande det är att måla. Tycker det är lugnande att bara kladda runt med olika färger, gjorde mycket sånt när jag var yngre och kände direkt att jag måste bli bättre på det även nu.

I fredags somnade jag klockan 20.00 i soffan. Har varit ganska intensiva dagar på senaste! Men innan det smaskade jag på detta soliga bud från Mathem.

I lördags var morfar på besök från Finland och han åkte direkt på lite jobb när han kom hem till mig. Han fick nämligen det eminenta uppdraget att borra upp alla hyllor, speglar och gardiner. Så snällt av honom att hjälpa till med det!

Sedan tog vi en sväng förbi IKEA för delar av gardinskenorna fattades och därefter parkerade vi oss hemma hos mamma för lasagnemiddag med hela familjen.

Så mysigt när alla är samlade. Det blir ju inte så ofta eftersom att morfar och hans fru Lisa bor i norra Finland. När jag är på besök i Finland är jag ju oftast i Helsingfors. Men men. Vi spelade i alla fall sällskapsspelet Rummikub som vi alltid gör och tjaffsade lite mellan varven, kan ju säga att det här med att vara vinnarskalle går i släkten…

På söndagen sov jag ut och promenerade sedan till Svampen för att möta upp tjejerna. Vi skulle gemensamt ta en promenade till Hotell Skeppsholmen där vi hade bokat en härlig brunch.

Sånna här dagar ÄLSKAR man ju Stockholm.

Brunchen fick 10/10! Jag tog de friterade ärtbollarna som var magi i munnen och avslutade med en saltkola donut, vi rullade i princip ut därifrån efter denna pangbrunch.

Det blev som vanligt även en liten inredningssväng på stan innan jag promenerade hem nöjd och glad efter en dag i solen med favoriter!


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här