Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:01 | mars 21, 2019

Tillbaka i stan

Det är nu man minst sagt får betala priset för semesterdagar mitt i arbetsveckan. Vi har så löjligt mycket jobb att ta ikapp så det finns inte tid till mycket annat, därför kommer bloggen lite i kläm. Vi har spenderat hela eftermiddagen på Adoore-kontoret för att gå igenom samples och spika vilka plagg som går i produktion i dagarna. Jag tycker valen vi gjorde var grymma och det är en så fin vårkollektion i jordnära toner som kommer passa perfekt för alla vårens och sommarens occasions! Vi kommer att plåta kampanjbilder redan nästa vecka så det har varit mycket fix och planering inför det idag. Himla roligt! Jag håller i skrivande stund på att knåpa ihop en Åre-recap, så ni får kika in här imorgon för en rejäl update. Puss!


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här