Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:55 | mars 19, 2019

Åre

Jacka, Colmar / Byxor, 8848 Altitude

Vilken resa jag har turen att uppleva här i Åre! Allt ifrån skidåkning i pudersnö till snöskoter i bergen och röjig afterski med dans på borden. Och låt oss inte glömma den 700kvm (!) villan vi har bott i dessa dagar. Jag har det inte dåligt här i Åre nej! Tänkte bara kika in lite snabbt här, men en full recap får ni givetvis i veckan. Men först ska vi på resans sista middag som är en överraskningsdestination. Vi blir upphämtade med släde om en halvtimme, ska bli spännande att se vart det bär av! Puss så länge!


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här