Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:33 | mars 16, 2019

This week

Låt oss blicka tillbaka på veckan som gått! För exakt en vecka sedan var det lördag och ett spontanhäng på Sturehof där massa olika kompisgäng var av en slump kvällen till ära. Så himla trevligt att springa på massa vänner och bekanta ute på stan. Jag var, som ni ser, på mitt bästa humör!

I söndags var denna gullis fortfarande i Stockholm. Vi vaknade upp till strålande sol som tyvärr fick vänta ett tag till vi byggt ihop garderoben och packat undan de sista flyttlådorna. Känslan efteråt var magisk, som att jag kunde andas igen. Jag har ändå bott i ett flyttkaos i tre veckor nu -och det gör ändå nått med en. Till och med en tokstökig person som jag höll på att få ett psykbryt av att leva så, haha. Efteråt förtjänade vi semla och kaffe på Gast och en liten promenad på stan innan det blev filmkväll.

Byxdress / Kavaj

I tisdags var vi hemma hos Petra för att filma och fota till Her Hour.

Och det var fortfarande klarblå himmel när jag promenerade hem efter jobbet <3

Har även hunnit med två pressfrukostar denna vecka. Det ena var för Beauty Blender som släpper sin foundation Bounce som kommer komma i 40 olika nyanser. Måste säga att det nog är den bästa foundation jag provat. Färgen nr 4 är exakt samma som min hudton, den täcker samtidigt som den ger glow och är lätt på huden. 10 av 10! Den kommer i maj.

Dagen efter höll Skin Treat frukost ihop med Maria Ahlgren som var out of this world!! Kommer kopiera denna frulle rakt av när Marias kokbok kommer ut i Maj. Alla ingredienser i frukosten var nämligen samma aktiva ämnen som finns i Skin Treats produkter som jag älskar.

Och igår var det fredag och jag åkte hem till mamma för middag med henne och syrran. Vi satt och snackade hål i huvudet på varandra fram till klockan 23 och sedan förflyttade jag och syrran oss till soffan där vi glodde på Gossip Girl tills jag däckade i soffan, haha. En riktigt mysig vecka bakom mig!

Strax bär det av till Åre med ett så himla soligt gäng! Vi ska ta nattåget upp så avfärd är inte förrän kl 23.00, vilket känns skönt då jag inte fått ihop packningen än. Vi hörs i Åre, puss!


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här