Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:39 | februari 8, 2019

Stockholms modevecka och mängder med italiensk mat

I måndags kickade Stockholms modevecka igång med -11 grader dagen till ära. Modeveckans första dag spenderades springandes (läs: halkandes) mellan visningar och kontoret, som tur ligger vårt kontor mitt i stan så att man kan mellanlanda där mellan varven.

Här är vi på Dagmars presentation som visades i konstnärsbaren. Tycker de har vart grymma på set senaste säsongerna och de två till höger är inget undantag!

Snygga baby mama to be -Sara och bästa Pållisen!

Efteråt var vi förbi Styleins presentation med denna gullis, Viola!

Varefter det var dags för Zalandos middag på nyöppnade Ciccio’s. Har hört mycket snack om denna alltid fullbokade restaurang, så jag var mer än peppad på att testa.

Till fördrink skålade vi i en variant på Bellini.

Sedan satte vi oss till bords för en redig middag. Haha, när vi var på typ rätt tre trodde jag det var klart men då hade vi tre rätter och en helt pasta kvar att äta. Så otroligt härligt med en autentisk italienare!

Dagen efter började med att springa lite ärenden innan jag landade på kontoret för jobb. Sedan rullade visningarna igång för dagen, min dokuementation från själva visningarna är urkass så vi skippar det helt enkelt.

Höjdpunkten för hela Stockholm fashion week var onekligen Selam Fessahaye som visade för andra gången. Allt från musik, till casting och framför allt plaggen, var ren magi. Det var alltså inte konstigt att hon fick stående ovationer, definitivt något som inte hör till vanligheten inom modebranschen.

På onsdagen var visningarna slut men däremot var det öppningsdag för AVAVAVs nya butik i Mood gallerian som jag svängde förbi. Det hela gick i italeiensk tema då deras produktion sker i Florence. Fick med mig historiens bästa goodiebag hem fylld med parmesan, biscotti och olivolja.


5 kommentarer5 kommentarer om “Stockholms modevecka och mängder med italiensk mat”

  Älskar din stil och blir så inspirerad av mina bilder! Skulle vara så kul med mer outfitbilder och även om de står vart kläderna är ifrån 😍😍😍

  Svara

  Åh men tack snälla!!! Ska försöka lösa mer outfits och bli bättre på att tagga vart kläderna är ifrån! 😍 KRAM!

  Svara

  Var kommer dina perfekta sneakers ifrån (de typ grå/blå/orangea) som dyker upp ibland? Tack för att du alltid inspirerar!!

  Svara

  Dina skor!! Var kommer de ifrån? Helt perfekta. Tack för att du alltid inspirerar!

  Svara

  Tack snälla!! <3 De kommer ifrån Zalando och modellen heter Adidas Yung-96 😍

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här