Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:05 | januari 30, 2019

Klädhets och att få jobba med sin hobby

Det är många märkliga grejer man gör i den här branschen, som att exempelvis leta kläder i timmar inför alla tillställningar som man gör i jobbet. Det är precis det jag gjorde hela eftermiddagen till sen kväll igår, vilket kan kännas ytligt och konstigt ibland men samtidigt är det en del av mitt jobb och framför allt är det mitt största intresse. Det är så sjukt kul att leka omkring med konstellationer och färger, och vilken lycka det är att faktiskt få jobba med sin hobby!

Klockan är 06.00 i skrivande stund och jag ska precis åka och möta upp Pålle för att gemensamt ta oss till Köpenhamn och modeveckan som är i full gång. Ska bli så kul att få se visningarna och träffa massa färgstarka personligheter. Puss så länge!


3 kommentarer3 kommentarer om “Klädhets och att få jobba med sin hobby”

    Vart kommer tröjan ifrån? 😀

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här