Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:06 | januari 2, 2019

Mitt lugnaste nyår

Klänning, H&M / Blus, Mango / Örhängen, Glitter

Hade nog mitt lugnaste nyår på år och dagar. Nyårsmiddagen intogs under stjärnklar himmel medan ett gulligt lokalt band spelade gamla och nya afrikanska klassiker. För att inte somna innan tolv (haha har haft sånna semesterläggtider här) uppehöll vi oss med att spela kort och dricka bubbel på vår terass tills klockan äntligen slog tolv och vi skålade in det nya året på stranden. Var nog i sängs redan en halv timme senare, men hade en så mysig kväll <3


2 kommentarer2 kommentarer om “Mitt lugnaste nyår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här