Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:57 | september 2, 2018

Fashion week, magiska solnedgångar och kräftskiva

Hej gänget! Efter en rolig och hetsig jobbvecka åkte jag på jordens halsfluss i fredags och har varit mer eller mindre sängliggande hela helgen. Jag tog nog tag i det hela lite för sent, för jag kan inte minnas när jag haft såhär ont senast. Har vart på närakuten nu så jag hoppas att denna antibotikakur kickar in snabbt. Men så länge kan vi kolla på vad jag gjorde under veckan.

Har mest hängt med denna pingla under veckan! Otroligt glad över att vi nu är kollegor, så himla festlig och härlig är hon!

Var på Busnels visning…

…där jag sprang på min vän Isa som jag träffat allt för lite under sommaren.

Mellan visningarna fanns det lite olika events i sviterna på Grand Hotel. Här var vi inne på Glitters svit för lite afternoon tea och för att kika på deras höstnyheter.

Släckt törsten i Cadierbaren mellan visningar.

Ida Sjöstedt visade upp magiska kreationer! Kan någon bjuda mig på bröllop så att jag kan bära denna kollektion??

Var uppe på Ginas svit för kaffe och flera höstnyheter. Gina Tricot har verkligen steppat upp på senare tid, de snappar snabbt upp trender för en rimlig peng.

Snyggaste kollektion SS19 står Dagmar för! De hade valt att visa sin kommande kollektion i deras showroom där vi fick pilla på kläderna medan vi sippade på lemonad. Har verkligen dille på rutigt just nu så det var inte helt otippat att jag föll för det här settet. Vill verkligen ha allt som kommer in hos Dagmar i vår!

Jag har vart på middag hos AK i hennes nya lägenhet. Jag var med på visningen med henne och vi båda blev störtförälskade i denna lägenhet. Så glad att hon sedan kammade hem den, inte bara för hennes skull, men även för min då jag planerar att hänga där konstant hehe.

I torsdags blev det lunch hos härliga tjejerna på Presskontakterna.

Efter lite jobb med Pålle pallrade vi iväg till Moodgallerian för att hänga med Petra och Sara…

…för att sedan i samlad trupp ta oss till Grand Hotel för veckans sista visning för min del. Stand visade upp SS19 som innehöll magiska mönstrade pälsar och skinn i roliga komibnationer. Vassaste modevisningen för veckan enligt mig!

Avslutade veckan med att gå på kräftskiva med min kille och hans familj. Var en supermysig sista kväll med honom innan han åkte tillbaka till Lund där han pluggar. Saknar honom redan! På lördagsmorgonen bröt halsflussen ut rejält så har inte rört en fena sedan dess. Nu ska jag fortsätta kurera mig under täcket med nya säsongen av Ozark som underhållning. Hörs sen!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här