Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:10 | augusti 7, 2018

Kräftskiva, pride och årets bästa festhelg

Har verkligen haft världens roligaste helg! I fredags vankades det kräftskiva hos Orman där massa kompisar var. Var så kul att träffa alla efter en hel sommar isär!

Tjejligan!

Detta gäng kan ju vara det minst kräftkompatibla haha. Vegetarianer, folk som inte gillar kräftor, folk som inte vet hur man gör. Men det är väll ändå hela konceptet kräftskiva man gillar, snarare än kräftorna? Ovan ser ni Becky som tyckte kräftorna var för gulliga för att ätas :’-)

Jag var på mitt bästa humör, åt upp all västerbottenpaj och den sinnesjuka tabboulehn som min bordsherre Ammar hade gjort själv hemma!

De flesta i detta gäng har jag lärt känna via universitetet! Så tacksam över det, har så himla kul med dom!

Matilda var taggad på dans, och det blev det! All night long!

Nästa morgon hade jag och AK bestämt oss för att gå och kolla på Pride Paraden. Jag har missat den flera år i rad nu på grund av jobb, så jag var dedikerad att se den i år! Så vi släpade oss dit, och oj vad glad jag är för det! Det var verkligen kärlek i luften i lördags, och jag kunde varken sluta le eller dansa <3

Efter paraden kurrade magarna rejält så vi slank in på Sturehof för tidig middag. Vi tog in halloumin och färsk potatis och snackade ikapp om livet.

Så glad att jag fått umgås med denna pingla hela helgen! AK är nog den jag hänger med mest vanligtvis, men denna sommar har vi verkligen missat varandra hela tiden.

Efter middagen promenerade vi till Vasastan…

…för att ta några glas med Carl innan vi skulle ut på stan. Det hela slutade med schlager fest i köket! Min guilty pleasure avslöjades även rejält här; Linda Bengtzing var nämligen en stor del av mitt liv när jag gick i trean hahaha.

Och sen väntade en hejdundrande kväll! Kan inte komma ihåg senast jag hade såhär kul i Stockholms natten? Det kändes som att precis alla jag känner var ute denna natt och vi betade av typ alla ställen från Södra Teatern till Spy Bar haha.

Tack livet för mina galna vänner! <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här