Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:09 | juli 21, 2018

Klipphäng, södra teatern och födelsedagsfirande

Har vart väldigt ledig denna vecka, så jag har passat på att hänga vid vattnet i princip varje dag. Eller rättare sagt, det har varit enda sättet att överleva denna värmebölja.

Min kille, Hugo (som tyvärr bor på annan ort), har varit hemma så det har varit så mysigt att bara hänga med honom hela veckan! Jag föredrar klippor över stränder och i Fredhäll har man sol hela dagen, möjlighet att hoppa från klippor och blicka över ett glittrande hav under eftermiddagssolen.

I onsdags startade vi dagen på en av mina favorit frukostställen, Mahalo. Råkade dock beställa deras mest spicy rätt och det i kombination med värmen blev inte det roligaste. Höll på att brinna upp inifrån och ut haha.

För att svalka av oss lite drog vi till Brunnsviken och satte oss i skuggan. Spelade kort och badade hela dagen tills det var dags för mig att skynda vidare på middag…

…med dessa pinglor! Moa och Valeria har jag haft lyckan att hänga med sedan vi gick i samma klass på gymnasiet, så vi har en del galna upptåg i bagaget. Tur att vi har lika roligt än idag, dock med lite mer konsekvenstänk än då haha.

Denna kväll såg jag ut såhär! Råkade visst bli lite ballerina-vibbar, I like!

Väska, & Other Stories / Kjol, Adoore / Blus, BikBok

Efter middagen åkte vi till Slussen och tog hissen upp till sjunde våningen på Södra teatern där Champagnebaren är belägen. Kan vara Stockholms finaste utsikt vi har att göra med här! Och drinkarna är i världsklass!

Vi mötte sedan upp Hugo och gick till F12 en sväng där vi sprang på en massa kompisar och bekanta.

I torsdags blev det häng på Fredhällsklipporna igen, varför ändra ett vinnande koncept? När vi var färdigbadade köpte vi med oss mat och sangriaingredienser och placerade oss på Hugos altan för kvällen.

Igårkväll mötte jag upp ett gäng tjejkompisar på södermalm för att fira denna favorit, Nadia, som såg ut som a million bucks kvällen till ära.

Vi var på den mysiga italeienska restaurangen Pane Vino. Jag tog in en krämig tryffelpasta med champinjoner som var sjukt god! 9/10!

Alla hade fredagsfeeling!

Vi tog en liten promenad för att smälta maten och så var vi på Södra Teatern igen. Denna gång lyckades vi pricka in golden hour, finns inget vackrare ljus än detta precis innan solen går ner.

Jag var lycklig som fick dansa och sjunga med till sköna 80-tals låtar som DJn spelade, har verkligen gått in i en 80-talsperiod musikmässigt. Upside Down av Diana Ross går på repeat just nu!

Fick bevittna denna rosa dröm till solnedgång! Dra mig baklänges! Aldrig älskat Stockholm så mycket som jag gör nuförtiden, trots att det är lite för varmt för min smak just nu.

När solen gått ner åkte vi till Sturehof för några glas bubbel och skitsnack! Smög hem rätt tidigt då jag har en del att fixa idag innan planet går till Milano imorgonbitti.

Hörs sen! Puss!


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här