Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:00 | juli 7, 2018

Favourite shirt

Denna trefärgade skjorta impulsköpte jag på sommarrean i fjol och den har sedan dess varit min mest trogna vapendragare i garderoben. Senaste året har jag nog burit den minst en gång i veckan i olika kombinationer! Jag är helt med på att man bör skaffa sig en basgarderob med nyckelplagg som förenklar vardagen, men jag tycker man ska utgå ifrån sig själv när man skapar den och inte gå efter någon tråkig mall. Min basgarderob utgörs av byxor i färg, mönstrade skjortor med volym och roliga skor, med dessa ingredienser går det alltid att koka ihop en festlig outfit.


6 kommentarer6 kommentarer om “Favourite shirt”

  wow! du är så fantastiskt vacker. får verkligen supermycket inspiration av din klädstil✨ nu har jag en fråga som kanske upplevs som ytlig men jag undrar om du tränar & hur mycket och vad isåfall? vill själv komma igång nämligen så behöver all pepp & inspo jag kan få. är det viktigt för dig att vara hölsosam & nyttig?

  Svara

  wow! du är så fantastiskt vacker. får verkligen supermycket inspiration av din klädstil✨ nu har jag en fråga som kanske upplevs som ytlig men jag undrar om du tränar & hur mycket och vad isåfall? vill själv komma igång nämligen så behöver all pepp & inspo jag kan få. är det viktigt för dig att vara hölsosam & nyttig?

  Svara

  wow! du är så fantastiskt vacker. får verkligen supermycket inspiration av din klädstil✨ nu har jag en fråga som kanske upplevs som ytlig men jag undrar om du tränar & hur mycket och vad isåfall? vill själv komma igång nämligen så behöver all pepp & inspo jag kan få. är det viktigt för dig att vara hölsosam & nyttig?

  Svara

  Wow vad glad jag blir! Tack snälla för dina fina ord!! <3
  Jag har precis som många tjejer haft en ganska komplicerad relation till mat tidigare i mitt liv och väljer därför medvetet att inte skriva så mycket om träning och hälsa då jag själv inte vill råka skapa någon hets. Men som svar på din fråga: jag försöker bara ha en balans, jag äter vad jag känner för och tränar (på gym) när jag känner för det, träningen kommer ganska naturligt då jag alltid vart en sport-tjej. Jag tycker om att ta hand om min hälsa, men jag tycker att det inkluderar både vitaminrika sallader som pizzamiddagar med vin haha. Hoppas mitt svar inte var för luddigt! Kram

  Svara

  Wow vad glad jag blir! Tack snälla för dina fina ord!! <3
  Jag har precis som många tjejer haft en ganska komplicerad relation till mat tidigare i mitt liv och väljer därför medvetet att inte skriva så mycket om träning och hälsa då jag själv inte vill råka skapa någon hets. Men som svar på din fråga: jag försöker bara ha en balans, jag äter vad jag känner för och tränar (på gym) när jag känner för det, träningen kommer ganska naturligt då jag alltid vart en sport-tjej. Jag tycker om att ta hand om min hälsa, men jag tycker att det inkluderar både vitaminrika sallader som pizzamiddagar med vin haha. Hoppas mitt svar inte var för luddigt! Kram

  Svara

  Wow vad glad jag blir! Tack snälla för dina fina ord!! <3
  Jag har precis som många tjejer haft en ganska komplicerad relation till mat tidigare i mitt liv och väljer därför medvetet att inte skriva så mycket om träning och hälsa då jag själv inte vill råka skapa någon hets. Men som svar på din fråga: jag försöker bara ha en balans, jag äter vad jag känner för och tränar (på gym) när jag känner för det, träningen kommer ganska naturligt då jag alltid vart en sport-tjej. Jag tycker om att ta hand om min hälsa, men jag tycker att det inkluderar både vitaminrika sallader som pizzamiddagar med vin haha. Hoppas mitt svar inte var för luddigt! Kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här