Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:17 | juli 3, 2018

Reunion och restaurangtips

Denna helg har som vanligt gått i matens tecken. Finns inget jag tycker om mer än att äta drömmig mat med ett gäng helgtaggade vänner!

I torsdags var jag på en liten reunion med mitt barndomsgäng! Vi är 6 tjejer som träffades på sång -och danskollo för 11 år sedan och vi har vart vänner sedan dess. Lite svårare att få ihop allas scheman nu på senare tid, men när vi väl får till det har vi så himla kul! Vi beställde in tapas, skålade i sangria och pratade gamla minnen.

Till höger ser ni min kära vän Moa. Det vi gör ihop är antingen att råchilla (alltså ligga ner raklånga och käka sötsaker i timmar på valfri park eller soffa) eller så är vi ute och röjer till gryningen. I fredags blev det de förstnämnda, vi mötte upp ett gäng tjejer på Nytorget för middag och mys.

Jag har även varit på min favoritrestaurang Roppongi! Den enda sushirestaurangen i Stockholm som enligt mig får till vegetarisk sushi. Det är ju egentligen inte kärnfysik, men det är inte många restauranger som förstått att man kan servera annat än en trött gurka invirad i ris till vegetarianer.

I söndags tog jag armkrok med Meri och gick till Carl Eldhs ateljé som jag hört så mycket bra om. Det var precis så fint som jag tänkt mig, slänger upp bilder därifrån imorgon! Vi avrundade sedan dagen med den godaste middagen på länge, har verkligen hittat en ny favorit i Stockholm! Vi var på Surfers i Humlegården där de serverar rätter från de sichuanesiska köket. Allt var gudomligt gott, men beställ in en Bang bang ji zi gjord på aubergine och ni kommer tacka mig senare!

Igår var jag som tidigare nämnt på Eminem konserten! Jag mötte upp min mamma, brorsa och våra vänner för att tillsammans inta Friends Arena för andra gången denna vecka. Jag brukar alltid gå på konsert med min brorsa, förutom att han är världens roligaste människa att hänga med så är det ju även väldigt praktiskt med en lång person som kan bära upp en och byta plats med en när man inte ser.

Det var den lilla helgen! Nu väntar två arbetsdagar till innan jag åker iväg på den årliga Regattan i Hangö, Finland!


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här