Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:00 | juni 27, 2018

Snake print

Klackar, Flattered x Emilia de Poret / Jeans, Weekday / T-shirt, Zara

En outfit jag bar någon vecka sedan. Gillar den slappa t-shirten och jeansen till ett par nätta slingbacks. Brukar alltid försöka jobba kontraster, tycker personligen alltid det blir finast!

Idag ska jag försöka få undan lite jobb innan jag knallar iväg på fotbolls-AW på Supper följt av en ytterligare konsert. Känns som att det är det enda jag gör nuförtiden, blir faktiskt hela fyra konserter under loppet av en vecka nu haha. Ikväll är det Lamix på Trädgården som står på agendan!

Puss!


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här