Det förekommer cookies på uchenna.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på uchenna.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:00 | juni 27, 2018

Midsommarafton

Midsommarhelgen började redan i onsdags då jag hoppade på tåget mot Höganäs där dessa fina tjejer väntade med veg-lasagne, rödpang och en helkväll med kortspel.

På midsommarafton vaknade vi otroligt nog upp till strålande sol. Efter en misslyckad onlinebeställning av midsommarklänningar stod jag utan nått att ha på mig denna afton. Velade in i det sista, men bestämde mig till slut för denna guldiga dröm från Adoore.

Efter lite piff och hets hoppade vi tjejer in i bilen och åkte mot Skanör där ett traditionellt ”Gåsalopp” och efterföljande lunch hos Axels (helgens värd) mamma väntade. Här anslöt även hela gänget som skulle fira midsommar ihop.

Vilken idyllisk liten stad!

När vi var färdiglekta och mätta i Skanör gasade vi vidare mot Mölle där själva helgen skulle spenderas. När vi klev in i huset möttes vi av den vackraste vyn som sträckte sig över hela kusten. Wow! Om det är något jag vill ha i mitt framtida ”vuxenhem” så är det en vacker havsutsikt.

Några värmde upp med beerpong innan maten!

Och sedan var det dags för middag som snabbt övergick i sång och fest. Vi hade även en snapstävling som pågick under hela kvällen, det brukar vara ganska hög nivå på denna tävling men jag och AK lyckades ändå knipa en andraplats med vår blåbär -och kardemummasnaps! Mycket nöjda!

Mellan rätterna var vi ute på altanen och härjade. En favoritsyssla var även att hänga på taket, inte lika farligt som de ser ut då den inte sluttade så mycket. Detta var dock inte jättepopulärt hos mamma som sett min instastory och strängt bad oss att hoppa ner från taket, sorry mama.

Jag var på mitt bästa humör!

Ett gäng midsommarfina gullisar!

Här har vi nästan hela gänget! Vi var många som kände varandra sen innan, men fick även ett par nya bekantskaper vilket alltid är roligt! Vart en så himla skön och rolig stämning från början till slut!

Precis innan desserten sprack det upp och vi fick bevittna en magisk solnedgång över Mölle.

Till vänster har vi älsklings-AK. Och till höger ser ni presentationen av den sista snapsen hehe, här var vi mer än redo att dra igång festen. Kvällen fortsatte med dans till toner av house och rnb…

…och avslutades med ett obligatoriskt midsommar dopp! Vid 4 smög jag in och lyckades sno åt mig det bästa rummet utsiktsmässigt hehe. Kände mig mycket nöjd när jag slog upp ögonen nästa morgon och såg solen blänka över havet under.

Har visst knäppt en del bilder under helgen, så det får helt enkelt bli en del två på midsommarhelgen.

Puss!


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här